Het blijft spannend, zo’n grote verbouwing! Maar om u alvast een beetje een idee te geven, laten we wat impressie beelden zien van het nieuwe Catshuys en de Seniorenclub.

Het huidige gebouw van de Seniorenclub dateert uit 1985. Mooi detail, de opening van het gebouw werd gedaan door Koningin Juliana!
Na 35 jaar is het gebouw hard aan vervanging toe. Nieuwe inzichten in welzijn voor de dieren, aangepaste methoden voor isolatie en verwarming en meer plaats voor onze senioren maakten dat de nieuwbouw een lang gekoesterde wens was.

Een grondruil met het Van der Valk Hotel die een stukje van onze grond nodig had voor de uitbreiding van het hotel, leverde -met enorme dank aan v/d Valk- de nodige financiële middelen op voor de nieuwbouw.

Hierboven ziet u alvast wat impressies van de bouw, het gebouw en de buiten terreinen. Wilt u een steentje (of een boompje/struikje) bijdragen?
Dan zijn wij, én de oudere honden en katten u natuurlijk bijzonder dankbaar.
Een financiële donatie kan gemakkelijk online via deze pagina. Wilt u liever anoniem doneren? Ook dat kan tegenwoordig eenvoudig en veilig via deze pagina. Of doneer een artikel uit onze donatiewebshop van de verlanglijstjes van de dieren (en hun verzorgers).

Op welke wijze u ook helpt: Namens ons én de dieren, bijzonder bedankt!