Het huidige gebouw van de Seniorenclub dateert uit 1985. Mooi detail, de opening van het gebouw werd gedaan door Koningin Juliana!
Na 35 jaar is het gebouw hard aan vervanging toe. Nieuwe inzichten in welzijn voor de dieren, aangepaste methoden voor isolatie en verwarming en meer plaats voor onze senioren maakten dat de nieuwbouw een lang gekoesterde wens was.

Een grondruil met het Van der Valk Hotel die een stukje van onze grond nodig had voor de uitbreiding van het hotel, leverde -met enorme dank aan v/d Valk- de nodige financiële middelen op voor de nieuwbouw.Het nieuwe gebouw voor de senioren is bijna af, maar dan zijn we er natuurlijk nog lang niet. Want er zijn ook nieuwe meubels nodig, inrichting, verrijking (spellen) voor de dieren en hun bezoekers en dan nog de buiten terreinen.

Zodat de nieuwe Seniorenclub net zo’n fijne plek voor de oudjes wordt als destijds het oude pand bij de opening was.

Hieronder ziet u alvast wat impressies van de bouw, het gebouw en de buiten terreinen. Wilt u een steentje (of een boompje/struikje) bijdragen?
Dan zijn wij, én de oudere honden en katten u natuurlijk bijzonder dankbaar.
Een financiële donatie kan gemakkelijk online via deze pagina. Wilt u liever anoniem doneren? Ook dat kan tegenwoordig eenvoudig en veilig via deze pagina. Of doneer een artikel uit onze donatiewebshop van de verlanglijstjes van de dieren (en hun verzorgers).

Op welke wijze u ook helpt: Namens ons én de dieren, bijzonder bedankt!

Plattegronden van de buitenterreinen: